RESIM PAYLASIMI
Mini blog hikaye ''Dörtlü Kaos Mimarları''nı okudunuz mu? Yakın tarihin esrarengiz cinayetlerinin ardındakiler ve inanılmaz zihin kontrol teknikleri.. Hepsi ve daha fazlası gerilim ve gizem dolu mini blog hikaye ''Dörtlü Kaos Mimarları''nda..

20 Kasım 2013 Çarşamba

Aytunç Altındal : Komplo Teorisi


Rahmetli Aytunç Altındal 'ı bir komplo teorisiyle analım:

Aytunç Altındal uzun süredir Atatürk 'ün gizlenen vasiyeti üzerinde çalışıyordu. Hilafet konusunda bir mesaj içerdiğine ve bu sayede ittihad-ı islam 'ın gerçekleşeceğine inanıyordu. 

Vasiyet daha önce ertelenmiş, darbe sonrası bu süreye +25 yıl daha eklenmişti.

İçinde bulunduğumuz Kasım ayında bu vasiyetin gizlilik süresi dolacak ve artık açıklanacaktı. Altındal da vasiyetin tekrar ertelenmesi ihtimaline karşı global düzeyde bir farkındalık yaratma peşindeydi. Müslüman ve hristiyan yetkililerle sürekli bağlantıdaydı. Altındal yalnız değildi; amerika, ingiltere, almanya, rusya ve japonya gibi güçlü ülkelerde bağlantıları vardı ve bu kişiler kendilerine ''Felah-ı Vatan'' diyorlardı.. 

Halife Abdülmecid Efendi 3 Mart 1924 tarihinde ailesiyle birlikte İsviçre'de Territet diye bilinen bir kasabaya yerleşmek zorunda kalmıştı. Halife Territet’ye geldikten bir hafta sonra, Halife unvanının Ankara Hükümeti tarafından geri alınışını protesto etmek için ilk kez siyasi bir bildiri yayınladı ve İslam alemini Hilafet konusunda bir konferans düzenlemeye çağırmıştı. 

Altındal bu yerin tarihine atıfta bulunurcasına ölmeden önce orada inzivaya çekildi ve o da 11 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan, tıpkı Abdülmecid gibi uluslararası ''daha önce eşi görülmemiş'' bir konferansın peşindeydi..

Ancak Altındal' ın ömür çizgisi, projesini kovalayacak kadar uzun değildi. Önceki ramazan ayında Bulgar Ortodoks Patriğine verdiği iftar davetinden sonra, patrikten iadei ziyaret önerisi geldi. Konferans için gerekli sıcak ilişkiler soğutulmamalıydıı. Patriğin efkaristiya davetini geri çevirmedi.
Yeni patrik hakkında rus ajanı olduğu iddiası dolanıyordu. Patrik ve avanesi bu iddialar karşısında soğukkanlılığını koruyamayacaktı. Ekim ayında gerçekleştirdiği Türkiye ziyaretinde Fener Rum Patriği ile düşünülen iyi ilişkiler, KGB konusu gündeme getirildiğinde tekrar bozuldu. Bulgar patrik bu iddialardan epey sıkılmıştı.

Altındal davete icabet etti ve Patrikanenin tarihi salonunda yemeğe oturdu. Yanında Türkiye' den tanıdık bir gazeteci, bir holding onursal başkanı ve emekli din adamları bulunuyordu. Yuvarlak masa yemeğinde dünyadaki hristiyanlık ve müslümanlık hakkında konular konuşuldu. Konu patriğin Rus ajanı olduğu iddiasına geldiğinde ev sahibinin yüzü asıldı. Konuşma devam etmedi. Ancak ne var ki yemekten sonra Altındal, bazı misafirlere Patriğe atfedilen iddiaların gerçeklik oranları hakkında beyanatlarda bulunacaktı...

Çünkü Altındal uzun yıllar boyunca Rusya ile iyi ilişkileri olan eski bir devlet görevlisiydi. Çift yönlü bir çalışma sistemi vardı. Rusya bağlantıları sayesinde öğrendiği bilgiler, davette zehirlenmesine yol açtı. Ekümenik irade, Altındal 'ın İsviçre' ye sağlıklı dönmesine izin vermedi. Rusya 'da üretilen bir kimyasal mendiline ve atkısına zerk edildi. Soğuk Bulgaristan akşamında boynuna attığı atkı ve kullandığı mendil, 12 saat içerisinde etkisini gösterdi. Kırgınlık olarak başgösteren bu zehir, dünyada en hızlı ilerleyen kanser türü olarak da tarihe geçmiş bile olabilir.

Netice olarak Felah-ı Vatan büyük bir kayıp verdi ve Türkiye kanadı kırıldı..

Allah rahmet eylesin.
koddostu facebook koddostu google+ koddostu twitter
Paylaş
Uyarı
Blogda yazılan herşey gerçeklere dayalı kurgu teorilerdir. Telif hakkı içermez. Dilediğiniz gibi kopyalayabilir, kaynak göstermeden kullanabilirsiniz.

@nushirevan