RESIM PAYLASIMI
Mini blog hikaye ''Dörtlü Kaos Mimarları''nı okudunuz mu? Yakın tarihin esrarengiz cinayetlerinin ardındakiler ve inanılmaz zihin kontrol teknikleri.. Hepsi ve daha fazlası gerilim ve gizem dolu mini blog hikaye ''Dörtlü Kaos Mimarları''nda..

9 Aralık 2017 Cumartesi

Neyse Halin O Çıksın Falın

Dünyada olup bitenler, her ne kadar kısa vadeli kararlar gibi görünse de, aslında çok daha uzun bir senaryonun sahneleridirler.

Dünyanın en güçlü lobisi olan siyonistler, bilindiği gibi kendilerini seçilmiş, üstün millet olarak görürler. İnandıkları kitaplardaki kehanetlerin gerçekleşmesi için de ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazırdırlar. Amerika'nın keşfinden bu yana, dünyada olup biten her gelişmenin ardında, bu kehanetlerin gerçekleşmesi için gerekli hazırlığı görürsünüz. Bir ülkenin yıkılması, bir diğerinin doğması.. Bir ülkenin parçalanması, bölünmüşlerin birleştirilmesi.. Alınan her karar, atılan her adım ve değişen tüm siyaset; bu güruhun kitaplarında yazılanların gerçek olması içindir. Siyonistler ve onlarla ortak paydada buluşan batının evanjelik üstün tabakası, dünyanın uzun yıllardır dünyanın kaderine yön vermektedirler.

Popüler kültürde illüminati, tapınak şovalyeleri gibi kadim örgüt isimleri ile anılsalar da, onlar aslında dünya ekonomisine yön veren şirketler topluluğudur. Dünyayı kapüşonlu, kedi kesen, maskeli, gizemli adamlar değil; lüks takım elbisesi ile gökdelenlerde aldığı kararlarla, holding sahipleri yönetir. Bu yönetici kadronun neredeyse tamamı, siyonist veya evanjeliklerden oluşur. 1 doların arkasındaki piramitte, bir petrol şirketinin logosunda, bir gazetenin adında, bir arabanın ambleminde onları görebilmemizin sebebi onların ''biz çok güçlüyüz ve her yerdeyiz'' algısını yönetme biçimidir.

İşte size anlatacağım bu analizde de yer alanlar, bu uzun soluklu senaryonun sadece birer sahnesi..

The Economist 'in 2017 kapağına bir bakalım mı?

Neyse halin o çıksın falın..
Gizem, insanın yaratılışı gereği çekicidir. Leonardo Da Vinci'nin Son Yemek tablosu, sanatseverler dışında herkes için sıradan bir resimdir. Ancak popüler kültürde bir yazar çıkıp, 300 sayfalık bir kitap yazar ve bu tabloda gizli mesajlar olduğunu öne sürer. Tüm dünya, artık birer sanat tarihçisi, sembolbilimci olmuştur. Konu öyle ilgi çekicidir ki, üzerine filmler, belgeseller, röportajlar yap yap bitmez. Çünkü ardında bir gizem vardır ve içgüdüsel olarak insan, gizem çözmeye çalışmakla meyillidir.

Bunu çok iyi bilen The Economist, bütün yıl oyalansın diye insanlara bir oyuncak verir. Tarot kartları şeklinde sunulan kapak sayısında, fal gereği gelecek öngörüsünde bulunmuştur. Gizem ilgi çekicidir ama onu laboratuvar faresi haline getirmemizin sebebi The Economist'in sahiplerinin yukarıda anlattığımız sözde irade olmasıdır. Tıpkı 1 dolar'ın üzerindeki semboller gibi, sembolleri gözümüze gözümüze sokarak adeta meydan okumaktadırlar.

Gelelim tarot kartlarına..

Solunda komunizm bayrağı, sağda haçtaki isa figürü..
Economist kapağı hazırlarken, her kartın çiziminde orjinal kartlarda değişiklik yaparak, ikinci bir kartın izlerini bırakır. Bu yöntem, hem mesajı güçlendirecek hem de elimize verilen oyuncağı daha uzun ömürlü yapacaktır. Kule, Hristiyanlığın Babil kulesini temsil ediyor. Yani Avrupa Birliği..

Sittin sene almadılar, bundan sonra da bizi AB'ye AL-MA-YA-CAK-LAR
Zaten babil kulesi şeklinde inşa edilen parlamento binası, AB'nin bir Hıristiyan birliği olduğunu kanıtlıyor..

Tepesine inen şimşek Luka 10:18'e ithafen şeytanın ta kendisi. Yani AB yıkılıyor. Bir tarafında Ruslar, Çinliler.. Diğer tarafında Katolik dünyası.. Yani AB dağılacak diyor Economist...

Saçına tükürdüğümünün...
Yargılama Günü kartını anlatmaya bile gerek yok. Trump dünyanın üstünde bir tahta oturuyor. Yani "dünyaya rağmen" imparatorluk asası ve küresiyle bazı kararlar alacak.. İç politikada sıkışan Trump, hem siyonizmin siyasi lobi desteğini arkasına almak, hem de oluşabilecek skandalların önüne geçmek için geçtiğimiz günlerde Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak resmen tanıdığını açıkladı.

Dah diri dit dit dah diri dit dit dah diri dit dit diiiri..

Yargılama Günü kartının gerçek tarot kartı ise çok ilginç.. Resimdeki melek bir trompet çalıyor. İlginç olan meleğin sarı saçları ve trompetin ingilizce TRUMPet olarak yazılması..

Allah belanı versin İsrail!..
Bizi ilgilendiren kısım planlanan Armageddon (Bakınız: Gog Magog) savaşını düşündürüyor: Trump'ın İsrail'i sürüklediği dünyada (nükleer) ölümler var.

Burada bir parantez açayım: Amik Ovası denilen bölgenin, bu kehanetlerde yeri çok büyük. Bu yüzden kıyamet savaşının başlayacağı yer olması dolayısıyla, savaş başlamadan önce orada etnik bir temizlik yapılması korkusunu yaşamıyor değilim. Bu savaş başlamadan önce şehirler bombalanabilir, on binler hayatını kaybedebilir. Allah korusun diyerek biz devam edelim..

Yıldızlardaki tipler kimler diye bakmana gerek yok.
Sözde ''Yeni Dünya Düzeni''nde kaybedilen değerli hayatlar..

Star kartının tarot karşılığı umut, gelecek ve yeniden yaratılış.. Ancak Economist'in kartındaki dünya, artık o bildiğimiz mavi gezegen değil. Yıldızlardaki silüetleri seçmeye çalışırken yeryüzünün yeni halini görmemişiz.. Dünya artık kızıl gezegenden farksız görünüyor

Dünya kırık...
Bir mesele de şu: Hermit.. Yani keşiş.. Kim bu adam ve tüm bu olayların arasında işi ne? Bir ara ona Fethullah Gülen diyen de oldu ama alakası yok. Hemen söyleyeyim: O şahıs, Loretto Keşişi.. Tom Zimmer adında bir hristiyan..

Yazık, tipe bak iki büklüm oturmuş..
Kendini dua ve yardımlara adamış dindar bir hristiyan.. Hikaye aşağı yukarı şöyle: 1980'lerde Vatikan St.Peter's bazilikasının kapanması gereken bir kapısı vardır. Papa, kapının arasını tuğla ile örülmesine karar verir ve her dindar hristiyan bir tuğla bağışlayacaktır.. Keşiş Zimmer, bağışladığı tuğlanın adını Donald J.Trump olarak kayıtlara geçirir. Bağışı Trump adına yapmıştır. Görevli kişi Dr.Cohen "bir New York playboyu adına bağış mı yaptın?" diye sorar.. Zimmer kendinden emin bir şekilde:

"İnan bana Claudia, Trump Amerika'yı lider olarak tanrıya götürecek kişi, bunu biliyorum" der..

The Hermit kartı, sahnelenen oyunda Zimmer'in kehanetinin gerçekleşeceğini anlatıyor bize..

Bir papaz, motivasyon olsun diye bunu youtube'ta açıklamış ama olayın tarihsel boyutu gerçek. Zimmer, planlanan oyunu biliyor muydu? Gerçekten mi rüya gördü? Yoksa öylesine bir isim yazıp, Trump başkan olduğunda bunu lehte mi kullanıyor bilemiyoruz.


Yukarıda da söylediğim gibi Economist 'teki her kart, aslında ardında bir kart daha barındırıyor. Hepsine değinirsek konu uzar gider. Şimdi Hermit kartına geri dönün ve vadide ilerleyen adamların ellerindeki armalara bakın, 8 yane. 8 arma, tarottaki "Eight of Cups"a atıf.. Anlamı da, keşiş "her ne olursa olsun" hedefinden vazgeçmez ve olacak hiç birşey fikrini değiştirmez. Bu da dünyada her ne olursa olsun, Kudüs gibi, "Trump'ın kararlarından asla vazgeçmeyeceği" anlamına geliyor. Hermit kartındaki kırılan dünya figürü de bunun kanıtı..


En çok merak edilen The Magician, yabi Sihirbaz kartı için de kısaca anlatayım: Bu karaktere Tayyip Erdoğan diyenler oldu ama değil. Sihirbaz kartı kendine güven ve küstahlığı temsil eder. Bir Sihirbaz ilüzyon yapar ve izleyiciye doğa kanunlarını aşabileceği yanılgısını yaşatır. Bir sihirbaz boş bardaktan su akıtabilir, bir üfleyişte ateşi güvercine çevirebilir, kendini bir yerden başka bir yere nakledebilir. Kartımızdaki sihirbaz, 3D yazıcı ile 4 elemente değil, VR gözlüğü ile dijital dünyaya hükmediyor. Bu hakimiyet, tabi ki Bitcoin gibi kripto sanal para birimlerinden geliyor. Sanal para birimlerinin yaygınlaşması, gerçek para birimlerinin değerini düşürecek ve bu sanal varlıklar global ekonominin tek sahibi olacak. Ancak bu bir handikabı da beraberinde getiriyor: Tek merkezden manipüle edilebilecek bir para birimi kölelik sistemidir..


Peki sihirbaz kim? Fotoğrafa zoom yapın ve ağız ve çene yapısına daha dikkatli bakın.

Evet o, bitcoin'in yaratıcısı Craig Wright..


koddostu facebook koddostu google+ koddostu twitter
Paylaş
Uyarı
Blogda yazılan herşey gerçeklere dayalı kurgu teorilerdir. Telif hakkı içermez. Dilediğiniz gibi kopyalayabilir, kaynak göstermeden kullanabilirsiniz.

@nushirevan